Home Werkwijze Tarieven Aanvragen Bouwtechnische keuring van uw woning door dé specialist op het gebied van woninginspecties.
Bouw-Keuring.NL - Bouwtechnische keuringen

Bouwkundige meeloopkeuring bij aankoop van een woning

Als u een mooie woning gaat aankopen, wilt u achteraf niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Sterker nog, u bent verplicht om onderzoek te doen naar de technische staat van de woning. Hiervoor is een bouwkundige meeloopkeuring erg geschikt. Bij een bouwkundige meeloopkeuring loopt u samen met de expert door de woning. Hij zal je alles vertellen over gebreken, reparatiekosten en u kunt al uw vragen direct stellen. Wij adviseren u om een blocknote mee te nemen, zodat u aantekeningen kan maken en de bevindingen van de bouwkundige later nog eens op uw gemak kunt teruglezen.

 Een bouwkundige meeloopkeuring heeft een aantal voordelen ten opzichte van een keuring met rapport:

 Bouwkundige meeloopkeuring: sterker in de onderhandelingen

Met een bouwkundige meeloopkeuring voldoet u niet alleen aan uw onderzoeksplicht, maar het kan ook uw onderhandelingspositie flink versterken. Als uit de keuring blijkt dat de woning veel meer gebreken heeft dan gedacht, kunt u deze argumenten gebruiken om opnieuw te onderhandelen over de prijs. Voorkom dus dat u te veel betaalt voor uw droomwoning of een miskoop doet en schakel altijd een bouwkundige in. Een bouwkundige meeloopkeuring kan op elk gewenst moment in het aankoopproces worden uitgevoerd. Wij geven u graag meer informatie! U kunt ook direct een bouwkundige meeloopkeuring aanvragen voor slechts €150.